• Τηλέφωνο: 210 22 35 867

Facebook iconYoutube iconGoogle Plus iconEmail icon

0
Menu

anoikto

Φίλτρα αναζήτησης

ΠΛΗΡΩΜΕΣ.

euros  

mcpp wllt btn chk 166x038px

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δέχεται πληρωμές με χρέωση καρτών και PayPal μέσω Internet και μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση. Στο φυσικό μας κατάστημα, υπάρχουν μηχανήματα πληρωμής με κάρτες (POS). Οι επιλογές που έχετε για την πληρωμή της παραγγελίας σας είναι :

 

Πληρωμή με χρήση κάρτας ή MASTERPASS

Σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω

  • πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
  • του ηλεκτρονικού πορτοφολιού  Masterpass

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα μεταβείτε στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Alpha Bank, όπου και θα δηλώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η Alpha Bank, μέσω της υπηρεσίας Alpha e-Commerce, έχοντας εξασφαλίσει τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες ασφαλείας (Verified by Visa, MasterCard Secure Code, alerts μέσω e-mail), εγγυάται για την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με 3 δόσεις για παραγγελία από 300 € και πάνω και 6 δόσεις για παραγγελία από 600 € και πάνω, μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας. Δείτε εδώ τις πιστωτικές κάρτες που γίνονται αποδεκτές. Σε εμάς δεν μας κοινοποιούνται τα στοιχεία της κάρτας σας. Μόλις η τράπεζα κάνει αποδεκτή ή όχι την συναλλαγή, ενημερώνεστε αυτόματα.

Πληρωμή με χρήση PayPal.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα μεταβείτε στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών του PayPal, απ' όπου και θα πληρώσετε μέσω του λογαριασμού που έχετε ανοίξει. Το PayPal εγγυάται για την ασφάλεια των συναλλαγών σας και δεν μας κοινοποιούνται στοιχεία καρτών και λογαριασμών. Μόλις το PayPal κάνει αποδεκτή ή όχι την συναλλαγή, ενημερώνεστε αυτόματα.

Πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση με συνεργάτη μας χωρίς έξοδα αντικαταβολής (ΑΤΤΙΚΗ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ).

Πληρωμή με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από συνεργάτη μας. Ισχύει ΜΟΝΟ για περιοχές της ευρύτερης περιοχής ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Δείτε στους τρόπους αποστολής αν βρίσκεστε στο πεδίο ισχύος αυτής της παράδοσης και πληρωμής.

Πληρωμή στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή της παραγγελίας.

Απαιτείται παραγγελία μέσω τηλεφώνου, e-mail ή φόρμας παραγγελίας και κατόπιν προ-συνεννόησης για τη διαθεσιμότητα. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα σας σταλεί ένα ενημερωτικό e-mail (ή τηλεφώνημα) για να περάσετε και να παραλάβετε από το κατάστημά μας. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας είτε με το αποδεικτικό e-mail που σας έχει σταλεί είτε με την ταυτότητά σας. Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας είτε με μετρητά, είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του καταστήματος.

Η κατάθεση γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό με IBAN GR 19 0260 0460 0003 0020 0783 480 της EUROBANK (M D Paidikos kosmos). Παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικώς ή με e-mail για την κατάθεση, ώστε να προχωρήσουμε την παραγγελία.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Το σύστημα ενημερώνεται αυτόματα με την παραγγελία σας.
  • Σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε e-mail από εμάς (info paidikoskosmos), ελέγξτε το φάκελλο των spam e-mail σας μήπως και έχει καταχωρηθεί εκεί.
  • Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων αλλά ο συμψηφισμός της αξίας με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (στην περίπτωση αγοράς ειδών μεγαλύτερης αξίας, θα πληρώσετε μόνο τη διαφορά).

 

freeshipping
OPENING LEFT

gdpr2

paketa diafimisi

Είσοδος χρήστη

Δώστε τα στοιχεία χρήστη για τη σύνδεσή σας στο e-shop μας. Μπορείτε επίσης να μην κάνετε σύνδεση (χρήση ως απλός επισκέπτης) και στο τέλος της συναλλαγής να δώσετε τα στοιχεία σας.

free parking
courier
gift card kids 1

   

phone support