• Τηλέφωνο: 210 22 35 867

Facebook iconYoutube iconGoogle Plus iconEmail icon

0
Menu

anoikto

Φίλτρα αναζήτησης

gift certificate

Με την τελευταία αγορά σας, ποσού από 300€ και άνω από το E-Shop του καταστήματος «Παιδικός Κόσμος», κερδίζετε μια δωροεπιταγή αξίας 20€ για μια επόμενη αγορά σας από το E-Shop μας.

Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων αξίας από 600€ και άνω, κερδίζετε δύο δωροεπιταγές των 20€ για χρήση σε δύο επόμενες αγορές σας κ.ο.κ.

Η κάθε αγορά, στην οποία θα εξεργυρωθεί η κάθε επιταγή, θα πρέπει να είναι αξίας 50€ και άνω.

Η δωροεπιταγή δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Ισχύει για χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα από την ημερομηνία έκδοσής της. Η ημερομηνία λήξης συμπληρώνεται τον από πωλητή του καταστήματος.

Η δωροεπιταγή σας αποστέλλεται μέσω e-mail (ή σε περίπτωση μη ύπαρξης e-mail, μαζί με την παράδοση της παραγγελίας σας). Θα λάβετε επίσης στο ίδιο e-mail και τον κωδικό εξαργύρωσής της. Ο κωδικός εξαργύρωσης είναι μοναδικός ανά παραγγελία. Θα πρέπει να τον φυλάξετε και να τον χρησιμοποιήσετε σε σχετικό πεδίο κατά την ολοκλήρωση της επόμενης παραγγελίας σας. Δεν πρέπει να τον κοινοποιήσετε σε άλλους, γιατί πιθανόν να χάσετε την δωροεπιταγή.

freeshipping
OPENING LEFT

gdpr2

paketa diafimisi

Είσοδος χρήστη

Δώστε τα στοιχεία χρήστη για τη σύνδεσή σας στο e-shop μας. Μπορείτε επίσης να μην κάνετε σύνδεση (χρήση ως απλός επισκέπτης) και στο τέλος της συναλλαγής να δώσετε τα στοιχεία σας.

free parking
courier
gift card kids 1

   

phone support